Matfors Föreningssamverkan
Föreningssamverkan är en paraplyförening för föreningslivet i Matfors, med ca 50 medlemmar. Våra medlemmar har verksamhet för barn, ungdomar, vuxna och äldre – läs gärna mer genom att tryck på rubriken våra föreningar. Föreningssamverkan kommer att vara samordnare för upplevelsecentrumet i Matfors. Vi hoppas att du ser samma nytta som vi gör, kring ett upplevelsecentrum om Matfors.

Verksamhetsmål
– Verka för förbättrad samverkan mellan föreningarna och samhället
– Verka för gynnsamma förutsättningar för alla föreningar
– Verka för utveckling och förnyelse av föreningslivet